Liiketoimintakehitys | Palvelut

IT-JÄRJESTELMÄT

Ovatko työvälineet kunnossa?

Liiketoiminnan kasvu tarvitsee tuekseen modernit ja toisiaan tukevat tietojärjestelmät. Rakennamme asiakaskohtaisesti testatut ja tuloksellisesti toimivat IT–järjestelmät liiketoiminnan perustaksi ja analysoinnin työvälineiksi.

LIIKETOIMINTAA TUKEVAT IT-JÄRJESTELMÄT

-Taloushallinto tukee liiketoimintaa. Käytössämme ovat reaaliaikaiset sisäisten liiketoiminta-alueiden analyysit. Tunnistamme mistä rahaa tulee ja minne sitä kuluu. Pystymme ennustamaan liiketoimintamme 12 kk eteenpäin. Tulosraportointi ja kirjanpito on sujuvaa ja vaivatonta.

Olemme olleet mukana kehittämässä mm. Microsoft 365-, HR-järjestelmiä, ERP, CRM, kirjanpito- ja taloushallintojärjestelmiä, markkinoinnin automaatio, tuotannon ohjaus ja projektinhallinnan järjestelmiä.

Palvelut:

w

Konsultointi

  • Monesti IT-järjestelmien kehittäminen tunnistetaan tarpeelliseksi. Yrityksissä ei kuitenkaan ole aikaa tehdä itse koko hommaa. Me tiedämme miten pitää edetä. Meillä on kokemusta järjestelmistä, jotka toimivat, sillä tunnemme ja tiedämme toimittajat. Autamme lähtötilanteen selvityksessä, tarvekartoituksessa ja järjestelmien kilpailutuksessa.
Lue lisää

Anna meidän auttaa selvittämään yrityksesi lähtötilanteen. Kartoitamme samalla sisäisen tarpeen järjestelmille. Kilpailutamme sopivat vaihtoehdot päätöksenteon tueksi.
Entä kauan tämä kestää ja miten päästä alkuun? Ota yhteyttä, jos haluat maksuttoman arvion tilanteestasi. Alkuun riittää tunnin keskustelu, jossa kysymme tärkeimmät kysymykset. Sen jälkeen on helpompi tehdä päätös aloittamisesta.

PROJEKTIJOHTAMINEN

  • Jotta järjestelmäprojektisi menee varmasti maaliin, projektijohtamiseen kannattaa hyödyntää ulkoinen asiantuntija. Näin halutut tavoitteet toteutuvat varmasti. Sovitussa aikataulussa ja sovitussa budjetissa.
Lue lisää
Ulkoinen projektijohtaja vastaa järjestelmien käyttöönotosta.
Ota yhteyttä ja tulemme keskustelemaan millainen projektinjohto on tarpeen.